blog tip: workflowy

kort geleden twitterde @jeroenmirck:

Altijd vervelend wanneer je website eruit ligt, dat en een wiebelende wi-fi verbinding maakt dat ik liever off-line schrijf in notepad (win) of textedit (mac) notes (iOS) met de optie tot richtext uit (dus zonder schuingedrukt of vetgedrukt opties voor tekst)

Ook erg vervelend als je snel een idee wilt opschrijven is: inloggen/aanzetten en dan 3x moeten klikken voor je een plekkie hebt om je tekst neer te pennen.

De volgende blog tip maakt ook gebruik van de ‘cloud’ (je kunt toch wel stellen dat je blog in de cloud hangt wanneer je ‘m niet op je eigen server draait) dus een wifi/3g verbinding met het net is wel handig.

Met workflowy krijg je een oneindig notitie vel tot je beschikking, hierop kan je naar hartelust lijstjes maken (met daarin weer lijstjes 😉 en schrijven, heel fijn is dat je aan iemands naam in zo’n notitie een @ kan toevoegen en ook hashtag kan gebruiken net zoals op twitter en zo makkelijk kan zoeken tussen je notities.

Verder kan je notities cq. lijstjes delen, samenwerken aan een lijstje, lijstjes wegstrepen (het dus als get things done gebruiken.) natuurlijk is er ook zoals met evernote een mogelijkheid tot betaald p/m en jaarlijks workflowy gebruiken met meer opties en ruimte.

En wow, ze hebben een nette privacy policy die je kan lezen en niet 5 A4-tjes beslaat.

Hier is een filmpje want zien is fijner dan lezen:

en hier zijn twee linkjes

Dit is een referral linkje dan krijg ik extra lijst mogelijkheden ( graag dankjewel 🙂

En hier is de link zonder referral er aan vast, voor als je die liever hebt.

Leave a Reply